Häromdagen var vi några som följde med Susanne till hennes härliga Lemonlund, där det förutom citron- och apelsinträd också går att hitta blommande mandelträd. 

 

Hon hade fixat med både grillmat att äta oss mätta på och lekar att roa oss med. Agnetha hade gjort en härlig sallad med supergod senapsdressing till, recept från Restaurang Pizzeria Cajsa Warg i Umeå (lätt att googla fram receptet på).

Innan grillningen hade Susanne delat in oss i två lag som stred om segern i diverse trevliga kuliga lekar.

Som till exempel penna från midjan ner i flaska i lite olika stilar: 

 

Kasta boll i hink: 

 

 

Vidare fanns ett snöre draget runt bland citronträden. Där skulle var och en gå ett varv utmed snöret på tid, och sen alla hade gått, gå ett varv till på samma tid. Tiden för vars och ens varv 1 jämfördes med varv 2. Laget med sammanlagt minsta antal "skillnadssekunder" vann den omgången 😄 


Ni ser snöret va

 


Ni ser snöret va

Susanne hade också nosat rätt på en fight där det gällde att med nosen insmord i vaselin förflytta bomullsbollar mellan två tallrikar. Inga fingrar fick hjälpa till, såg faktiskt rätt kul ut 🤣 

 

 

 

Sista momentet i lekavdelningen innebar att varje lag skulle plocka en påse apelsiner på 2,5 kg. 


Vårt lags påse

Vi var helt övertygade om att vår påse vägde exakt! 

Men vi fick det aldrig bekräftat eftersom vågen kommit på villovägar 😆 Slutresultatet blev att alla vann, Susanne hade till och med ordnat ett vinstbord, som dessvärre inte kom med på bild.

Nu var det dags för grillning 

  


Snart blir det glöd

 


På med köttet och korvarna

Klara färdiga ät!  


 

Tack snälla Susanne för att du ordnade en sån trevlig dag för oss 😍🙏